Que Som

LLUITEM!!! neix des de l indignació d’un grup de treballadors que no estan d´acord com es duen a terme les coses en la sanitat pública i el seu centre de treball, on els sindicats majoritaris remen a favor de l’empresa i deixen sense protecció tots aquests drets que durant molts anys hem pogut anar a poc a poc aconseguint.
Des de fa uns anys inexplicablement sindicats i empresa van plegats de la mà i els nostres drets s’enfonsen cada dia més i més i això porta a la desesperació dels treballadors que veuen un futur negre i incert.

LLUITEM!!! ha decidit donar un cop d’efecte en la perspectiva de futur dels treballadors i lluitar amb ungles i dents fins al final, costi el que costi.
Farà el possible per defensar a tot/es els treballadors, independentment de la categoria professional, denunciar el dubtós balanç econòmic de com els dirigents fan ús en la gestió del nostre centre, el tancament de llits, la precarietat laboral a la qual ens sotmeten dia a dia amb la sobrecàrrega de treball que vivim ,millorar la nostra funcionalitat i ser mes efectius i sobretot que en el nostre lloc de treball ens sentim segur.